БИОГРАФИЯ АКТЁРОВ махмет акіф алакурт биография

Автор:
Опубликовано: 2527 дней назад (12 августа 2013)
Блог: Сыла
Рубрика:
0
Голосов: 0
Мехмет Акіф Алакурти (Mehmet Akif Alakurt) - турецький актор, фотомодель.

Народився 23 липня 1979 року в провінції (мулі) у чорноморському місті Фатсе, Туреччина (за іншими даними в Стамбулі) в сім'ї військового.
Після того як закінчив школу, він вирішив стати моделлю, і з допомогою своєї матері, в 1989 році увійшов у світ моди - почав свою діяльність з агентства «Erberk», отримав два звання - «Багатообіцяюче майбутнє» і «Принц Туреччини».
Став переможцем конкурсів "Gelecek Vaad Eden", "Trkiye Prensi" (обидва - 1998). Після служби в армії у 2001 році Мехмет Акіф Алакурти переміг у конкурсі «Краща модель Туреччини» в тому ж році - «Краща модель світу». Працював у різних модельних агентствах Туреччини та Європи.
З 2002 року з успіхом знімався в турецьких телесеріалах. Популярність прийшла після виконання ролей - Боран Ага в серіалі "Sla" (2006) і Мараза Алі в серіалі "Adanal" (2006-2010).

Фільмографія
• Адана - 2008
• Haci - 2006
• Сила. Повернення додому - 2006
• Оливкова гілка / Гілка маслин - 2005
• Підземний палац - 2004
Розбите дзеркало - 2002Мехмет Акіф Алакурти
Mehmet Akif Alakurt
• Турецький актор і модель.
ella # 12 августа 2013 в 20:57
Біографія Джансу Дере / Cansu Dere
Джансу Дере народилася 14 жовтня 1980 року в турецькому місті Анкара.
Незважаючи на прекрасні зовнішні дані і можливість вибрати модельну індустрію, Джансу віддала перевагу навчанню в Стамбульському університеті на кафедрі археології. Правда, і тут майбутню актрису виділяли: на старших курсах Дере стала Міс «Стамбульський університет».
Пізніше, у 2000 році, дівчина отримує ще одне визнання, проте вже на більш серйозному рівні - Міжнародному конкурсі краси. До 23 років Джансі Дере вже представляла країну на модних подіумах Парижа і Мілана.
Відомо, що Джансу Дере у вільний час любить фотографувати і займатися активними видами спорту.
Телевізійна кар'єра Джансу Дере почалася в 2004-му році, коли дівчину запросили на зйомки в серіал. Через вже три роки, актриса грає провідні ролі в багатосерійному фільмі «Сила», кінострічці «Останній турків: Яндім Алі» («Son Osmanli Yandim Ali», 2007) і серіалі «Гірка Любов» («Aci ask», 2009).
У «Величному столітті» Джансу Дере з'являється тільки в третьому сезоні, де грає роль персіянкі ФІРУЗЕ Султан - нової суперниці Хюррем в боротьбі за серце Сулеймана.

Фільмографія Джансі Дере / Cansu Dere
«Почерк» («El yazisi», 2012) - Zeynep
«Бехзат: Я поховав своє серце» («Behzat . - Seni kalbime gmdm», 2011) - Songl
«Live from Burj Khalifa: Ezel red Carpet» (2011)
«Хоробрі оттомани» («Yahsi Bati», 2010) - Mary Lou
«Гірка любов» («Aci ask», 2009) - Oya Yilmaz Ataoglu
«Езель» («Ezel», 2009) - Eysan Atay
«Останній турків: Яндім Алі» («Son Osmanli Yandim Ali», 2007) - Defne
«Kabuslar evi» (2006) - Takip
«Gz yangini» («Gz yangini», 2005) - Ceylan
ella # 13 августа 2013 в 09:07
Нарин - сестра Борана и жена Азата
ella # 20 августа 2013 в 21:26
Эмре - безответно влюблённый в Сылу молодой человек
ella # 23 августа 2013 в 22:29
Тжихан - кузен Борана, но в глубине души люто его ненавидит и завидует ему
ella # 30 августа 2013 в 16:44
Боран - привлекательный и честный человек клана Гедзо. Образованный и справедливый, пользуется уважением других глав кланов, но находится в ловушке традиций, которые часто противоречат его видению мира.
marina # 3 сентября 2013 в 21:43
Импозантный, привлекательный, и я хочу замуж за него